top of page
Veldkas-tryout-eighty8things-LR-7.jpg

POP-UP

Een mooi moment om eens stil te staan bij onze eigen omgeving 

2020

De negatieve impact van het coronavirus sinds maart 2020 is enorm. Zeer zeker voor de event branche. Bij Erik Stevens Catering hebben we zelf ervaren hoe onze goed gevulde agenda van de een op de andere dag helemaal leeg werd. 

 

Onze ondernemende geesten gingen op zoek naar alternatieven om de schade te beperken want zonder creativiteit geen toekomst! We werden in deze tijd gedwongen om te vertragen of te minderen op verschillende manieren. Een mooi moment dachten we om eens stil te staan bij onze eigen omgeving én de plek die wij daarin innemen.

ZONDER CREATIVITEIT GEEN TOEKOMST

Veldkas-tryout-eighty8things-LR-30.jpg

VELDKAS

Zo bouwden van we in juni van de grond af aan ons eerste pop-up restaurant midden in een weiland ter hoogte van Eijsden en Sint Geertruid tussen de Mescherhei en het Savelsbos. Dit deden we niet alleen. We sloegen de handen ineen met collega ondernemers Tenmar Tent & Event en Hei15 en creëerden pop-up restaurant Veldkas. Samen runden we vier maanden lang deze unieke eetgelegenheid. In glazen kassen genoten de gasten van lekker eten uit de streek met het landschap als decor. Zo brachten we een ode aan de lokale natuur op een eigentijdse manier. Eigentijds betekent ook, dat nemen alleen geen optie meer is. Daarom gaan we voor alle 1400 reserveringen een boom planten om onze belasting van de natuur gedurende de zomer te compenseren. 

 

CROIX

 

Ook nu nog verkeert de event branche in zwaar weer maar aan ideeën bij Erik Stevens Catering geen tekort. In het kader: laten we herwaarderen wat dichtbij en waardevol is, presenteren we in de winter van 2022 ons nieuwe pop-up restaurant Croix. Deze keer in samenwerking met Hoogcruts HX. Een historische locatie die gasten wederom laat genieten van de pracht van deze streek. Een restaurant dat door zijn unieke locatie ruimte biedt voor stilte, aandacht en bezinning. Iets dat in deze tijd goed van pas komt. In de komende seizoenen tot aan de winter zullen er andere kleine pop-up formules verschijnen onder de noemer van Croix bij voormalig klooster Hoogcruts. 

bottom of page